Purity Fit

Een blog over fitness en een gezonde levensstijl

Nieuws

Sonita Muluh haalt squat van 280 kilogram!

Sonita Muluh (+84KG) behaalde tijdens een recente powerbuildingsessie een indrukwekkende squatoefening. Ze tilde maar liefst 280 kilogram (617.3 pond), een kilogram (2.2 pond) meer dan het huidige wereldrecord in de +90 kilogram gewichtsklasse.

Muluh droeg pols- en kniebeschermers en een gewichthefriem. Deze prestatie is bijzonder opmerkelijk omdat het potentieel een wereldrecord kan worden.

In de wereld van powerlifting zijn er atleten die in staat zijn om bijzondere prestaties te leveren tijdens normale trainingen of officiële wedstrijden. Deze atleten hebben het potentieel om wereldrecords te breken. Sonita Muluh is er daar één van.

Volgens openpowerlifting.org is het huidige wereldrecord in de +90 kilogram gewichtsklasse in handen van April Mathis die in 2011 bij de Southern States van de American Powerlifting Federation (APF) een squat haalde van 278,9 kilogram (615 pond).

Muluh is echter een powerlifter in de +84-kilogram gewichtsklasse onder de International Powerlifting Federation (IPF), waar de huidige prestatie sinds meer dan een decennium ongeëvenaard blijft.

Muluh’s enorme squatoefening is een prestatie van formaat. Haar potentieel om een ​​wereldrecord te breken maakt haar een opwindende atleet om in de gaten te houden.

Deel dit artikel!
Angelo

Angelo

Fitness en healthy lifestyle zijn een groot onderdeel van mijn leven. Ik deel daarom ook graag mijn kennis en ervaring met andere mensen om hun te helpen hun doelen te behalen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.