Purity Fit

Een blog over fitness en een gezonde levensstijl

Begrippen

Coolsculpting

CoolSculpting is een niet-invasieve procedure voor lichaamsvormgeving die helpt bij het verminderen van hardnekkig vet op specifieke gebieden van het lichaam. Het maakt gebruik van de technologie van cryolipolyse, waarbij vetcellen worden blootgesteld aan koude temperaturen om ze te bevriezen en geleidelijk af te breken.

Tijdens een CoolSculpting-behandeling wordt een apparaat op het te behandelen gebied geplaatst, dat gecontroleerde koeling levert. Deze koude temperaturen richten zich op vetcellen onder de huid, zonder schade toe te brengen aan omliggende weefsels. De bevroren vetcellen worden geleidelijk afgebroken en vervolgens op natuurlijke wijze door het lichaam geëlimineerd.

CoolSculpting is bedoeld om kleine tot gematigde vetophopingen aan te pakken die moeilijk te verminderen zijn met dieet en lichaamsbeweging alleen. Het is geen oplossing voor obesitas of een vervanging voor een gezonde levensstijl. Het is belangrijk op te merken dat CoolSculpting geen gewichtsverliesprocedure is, maar eerder gericht is op het verminderen van specifieke probleemgebieden.

Lees ons artikel over Coolsculpting om alles te weten te komen.

Deel dit artikel!
Angelo

Angelo

Fitness en healthy lifestyle zijn een groot onderdeel van mijn leven. Ik deel daarom ook graag mijn kennis en ervaring met andere mensen om hun te helpen hun doelen te behalen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.