Connect with us

Gastbloggers gezocht

Ben jij gepassioneerd over fitness, mindset en een gezonde levensstijl en wil je je kennis en ervaringen delen met onze lezers? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn namelijk op zoek naar gastbloggers die een artikel willen schrijven voor onze blog.

Een gastblog schrijven

Een gastblog schrijven voor onze blog is mogelijk, mits het artikel voldoet aan onze voorwaarden. Hierbij kijken we onder andere naar de kwaliteit van het artikel, de relevantie voor onze lezers en de originaliteit van de inhoud.

Wanneer jouw gastblog wordt geaccepteerd, schrijven wij een SEO geoptimaliseerd artikel van jouw blog. Zo zorgen wij ervoor dat jouw artikel goed gevonden wordt in zoekmachines en veel lezers bereikt.

Een SEO geoptimaliseerd artikel laten schrijven

Ook is het mogelijk om het artikel gewoon door ons te laten schrijven zonder meerprijs. Wij zorgen er dan voor dat je een SEO geoptimaliseerd artikel krijgt.

Er zijn wel kosten verbonden aan het schrijven van een gastblog. Deze kosten zijn €150,- Dit is incl. het schrijven van een SEO geoptimaliseerd blog. Hiermee zorgen we ervoor dat jouw gastblog goed gevonden wordt in zoekmachines en veel lezers bereikt.

Kwalitatief hoogstaande artikelen

We vinden het belangrijk dat onze gastbloggers kwalitatief hoogstaande artikelen schrijven die passen binnen onze niche. Zo kunnen wij onze lezers blijven voorzien van waardevolle en inspirerende content op het gebied van fitness, mindset en een gezonde levensstijl.

Op onze fitness, mindset en healthy lifestyle blog zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe gastbloggers. Wij geloven dat verschillende perspectieven en ervaringen bijdragen aan een rijkere en meer gevarieerde inhoud voor onze lezers. Daarom staan wij altijd open voor nieuwe inzichten en frisse ideeën.

Deel jouw ervaring met onze community

Als jij geïnteresseerd bent om jouw kennis en ervaringen te delen met onze community, dan zijn wij op zoek naar jou. Gastbloggers gezocht die artikelen kunnen schrijven die aansluiten bij de thema’s die wij op onze blog behandelen. Denk hierbij aan onderwerpen zoals krachttraining, mindfulness, voeding, zelfontwikkeling en nog veel meer.

Als je besluit om een gastblog te schrijven voor onze blog, houd er dan rekening mee dat het artikel moet voldoen aan onze voorwaarden. Wij willen namelijk kwalitatief hoogwaardige content publiceren die waardevol is voor onze lezers.

Dit betekent dat het artikel goed geschreven moet zijn en inhoudelijk sterk moet zijn. Daarnaast moet het artikel minimaal 1200 woorden bevatten en moeten eventuele afbeeldingen rechtenvrij zijn.

Kosten van een SEO geoptimaliseerd artikel

Onze website staat momenteel in SEMrush op een DA52. En met meer dan 300.000 bezoekers per maand, biedt Purityfit.com grote mogelijkheden.

Omdat wij veel waarde hechten aan SEO en goede vindbaarheid van onze blog, bieden wij onze gastbloggers de mogelijkheid om tegen betaling van €150 een SEO geoptimaliseerd artikel te laten schrijven. Hiermee zorgen wij ervoor dat jouw artikel goed scoort in de zoekmachines en onze lezers jouw artikel goed kunnen vinden.

Linkbuilding voor jouw artikel

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van zoekmachineoptimalisatie (SEO). Het is essentieel om links van andere websites naar jouw website te krijgen om hoger te scoren in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google.

Dit is waarom we bij onze dienst “Gastbloggers gezocht” ook linkbuilding aanbieden. We plaatsen links naar jouw artikel op andere relevante websites, zodat je meer verkeer en een hogere ranking krijgt.

Onze linkbuilding strategieën zijn veilig en effectief, en we zorgen ervoor dat we alleen kwalitatieve links plaatsen die voldoen aan de richtlijnen van zoekmachines. Dus als je op zoek bent naar linkbuilding en een groter bereik voor jouw artikel, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Gastbloggers gezocht, wij helpen je graag!

Gastbloggers gezocht die hun passie en kennis willen delen met onze community. Als jij denkt dat jij ons kunt helpen om onze blog nog beter te maken, neem dan gerust contact met ons op via ons e-mailadres. Wij zien graag jouw gastblog tegemoet en bedanken je alvast voor je reactie.

Dus, ben jij een expert op het gebied van fitness, mindset en een gezonde levensstijl en wil je jouw kennis en ervaring delen met onze lezers? Stuur ons dan een e-mail op info@purityfit.com en wie weet schrijf jij binnenkort een gastblog voor onze blog!

Tot slot

Als je interesse hebt om een gastblog te schrijven, stuur ons dan gerust een e-mail. Houd er rekening mee dat we een vergoeding vragen van €150 per artikel, maar dat we in ruil daarvoor een SEO-geoptimaliseerd artikel voor je zullen schrijven en linkbuilding zullen doen om ervoor te zorgen dat jouw artikel goed vindbaar is op het internet.

Het is ons doel om ons blog te laten groeien en we investeren daarom alle inkomsten terug in het blog voor linkbuilding en andere verbeteringen. We hopen snel van je te horen!