Gastbloggers gezocht

Op onze blog delen we regelmatig tips en inspiratie over hoe je een gezonde levensstijl kunt behouden. Van oefeningen tot recepten, we willen onze lezers voorzien van alles wat ze nodig hebben om hun doelen te bereiken.

Maar we willen meer doen dan alleen onze eigen mening delen. Daarom zijn we op zoek naar gastbloggers die hun eigen unieke perspectieven en ervaringen willen delen met onze community.

Als gastblogger zou je bijvoorbeeld kunnen schrijven over hoe je een specifieke uitdaging hebt overwonnen, zoals het verliezen van gewicht of het behalen van een fitnessdoel.

Je kunt ook recepten delen voor gezonde maaltijden die je zelf hebt bedacht, of tips geven over hoe je mentaal en emotioneel fit kunt blijven.

We zijn op zoek naar bloggers met een passie voor fitness en gezondheid, die gepassioneerd zijn over het delen van hun kennis en ervaringen met anderen.

Als gastblogger zul je de kans krijgen om je werk te delen met een groot publiek, en je zult ook in contact komen met andere bloggers en lezers die net zo gepassioneerd zijn als jij.

Purity Fit is een niet-commercieel blog. Dit houd in dat wij geen advertenties of vervelende popups gaan plaatsen!

Wel is het mogelijk om een link naar jouw product, website, webwinkel of blog te plaatsen tegen betaling. Deze betaling wordt 100% weer in het platform geïnvesteerd.

Jouw link wordt dan in een blog artikel verwerkt. Je mag zelf kiezen welk blog artikel dit moet zijn, of wij schrijven zelf een nieuw blog waarin we jouw links gaan verwerken.

Profileer jezelf

Onze blog is een geweldige plek om je te profileren als expert op het gebied van fitness en gezondheid, en we hopen dat we je kunnen helpen om een grotere impact te maken in de industrie. Als je denkt dat je een goede pasvorm bent voor onze blog en onze community, dan nodigen we je uit om jezelf op te geven als gastblogger.

Eenmalig of regelmatig

We zijn op zoek naar bloggers die regelmatig kunnen bijdragen, dus als je geïnteresseerd bent, stuur dan een e-mail met een voorbeeld van je werk en een korte beschrijving van jezelf en waarom je denkt dat je een geweldige gastblogger zou zijn.

Wil je liever éénmalig een gastblog aanleveren, dan kan dat natuurlijk ook. Zorg er wel voor dat het onderwerp van jouw artikel nog niet besproken is op onze website.

Purity Fit is altijd op zoek naar gastbloggers die hun eigen unieke perspectieven en ervaringen willen delen met onze community. Als je denkt dat je een geweldige gastblogger zou zijn en onze lezers kunt helpen met jouw kennis en ervaringen, dan nodigen we je van harte uit om jezelf op te geven als gastblogger.

Dus als je een passie hebt voor fitness en gezondheid en gepassioneerd bent over het delen van je kennis en ervaringen, dan is dit de perfecte kans voor jou.

Wij ondersteunen jou

Als gastblogger zal je een belangrijke rol spelen binnen onze community. Je zult de kans krijgen om je stem te laten horen en een verschil te maken in de levens van onze lezers.

Je zult ook de kans krijgen om jezelf te profileren als expert op het gebied van fitness en gezondheid. Dit kan helpen bij het opbouwen van je persoonlijke merk en het versterken van je professionele netwerk.

Als gastblogger zullen we je ondersteunen met de promotie van je artikelen via onze sociale media kanalen. Dit zal je helpen om je bereik te vergroten en meer mensen te bereiken met je boodschap.

We zullen ook werken aan het opbouwen van een sterke relatie met onze gastbloggers, en hopen dat we samen kunnen werken aan een gezondere en fitter wereld.

Dus als je geïnteresseerd bent in het delen van je kennis en ervaringen over fitness en gezondheid, en denkt dat je een geweldige gastblogger zou zijn voor onze blog, neem dan contact met ons op.

Stuur ons een e-mail met een voorbeeld van je werk en een korte beschrijving van jezelf en waarom je denkt dat je een geweldige gastblogger zou zijn.

Wat krijg je van ons?

Wat je van ons terug krijgt? Ten eerste krijg je per artikel twee do-follow back links van ons terug. Hierdoor zal jouw eigen website of blog snel groeien. Daarnaast zullen wij actief link building en SEO toepassen om jouw artikel(en) onder de aandacht te brengen van Google, maar ook van de lezers.

Wij investeren dus geld in jouw artikel om meer naambekendheid voor ons beide te genereren. Artikelen en de links in een artikel zullen permanent zijn, wij verwijderen de back links naar jouw website of blog nooit.

De kosten

De kosten voor het plaatsen van een gastblog zijn €150. Voor dit bedrag zullen wij zelf een artikel schrijven waarin wij twee links naar jouw website of blog plaatsen. Jouw artikel, en de back links zullen dan levenslang blijven bestaan.

De voorwaarden van een artikel

Wil je toch liever zelf een artikel schrijven zonder dat wij het schrijven? Natuurlijk is dat ook mogelijk! In dit geval zijn de kosten €100 voor het plaatsen van een artikel.

Wij behouden de eindregie van een artikel, en mogen het artikel aanpassen als dat in onze ogen nodig is.

Een artikel dient uit minimaal 800 woorden te bestaan, voorzien zijn van minimaal twee rechten vrije foto’s van hoge kwaliteit en in duidelijke en vriendelijke “je” taal geschreven te zijn zonder commerciële insteek.

Wil je liever een artikel dat wel commercieel gericht is op een van jouw producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en de voorwaarden. Alles is te bespreken maar zoals reeds aangegeven, willen we geen irritante popups en advertenties op ons platform hebben.

We kijken ernaar uit om van je te horen en hopen dat we samen kunnen werken aan onze missie om mensen te helpen een gezondere en fitter leven te leiden. Gastbloggers gezocht dus, laten we samen werken aan een gezondere wereld!

close

BLIJF OP DE HOOGTE!

WIL JIJ EEN UPDATE ONTVANGEN WANNEER ER EEN NIEUW BLOG TE LEZEN IS? SCHRIJF JE DAN IN!

Jouw e-mail adres wordt alleen gebruikt om je op de hoogte te stellen van nieuwe blogs.