Connect with us

Nieuws

Nicole Genrich en Josh Patacca winnen titels

Angelo

Published

on

Nicole Genrich en Josh Patacca

Nicole Genrich en Josh Patacca hebben de titels gewonnen van respectievelijk Australië’s Sterkste Vrouw (ASW) en Sterkste Man (ASM) voor het jaar 2023. De wedstrijden vonden plaats op 18 en 19 maart in Melbourne, Australië. Tijdens de twee dagen durende wedstrijd namen negen sterke vrouwen en elf sterke mannen het tegen elkaar op in acht verschillende gebeurtenissen.

De evenementen werden als volgt gehouden: Yoke Race, Max Axle Clean and Jerk, Tire Flip, Frame Hold, Max Deadlift, Qest Stone Carry for Distance, Overhead Dumbbell Press voor Reps en Atlas Stone for Shoulder. Patacca en Genrich kunnen zichzelf nu officieel de sterkste mensen van Australië noemen.

Het mentale en fysieke uithoudingsvermogen van de atleten werd flink op de proef gesteld tijdens deze wedstrijden. De evenementen varieerden van kracht en snelheid tot een hoge mate van precisie en focus. Er waren zowel team- als persoonlijke prestaties in het spel.

De deelnemers van ASW en ASM hebben een moedige prestatie neergezet door deel te nemen aan deze uitdagende wedstrijden. Ze zijn toonbeelden van toewijding en vastberadenheid, en hebben bewezen dat ze zichzelf fysiek en mentaal kunnen overtreffen op weg naar succes. We kijken uit naar wat de toekomst brengt voor deze indrukwekkende atleten.

Als expert op het gebied van fitness, voeding, en diëtetiek, vormt een gezonde levensstijl de kern van mijn bestaan.Mijn passie ligt in het delen van diepgaande kennis en praktijkervaring om anderen te ondersteunen bij het realiseren van hun persoonlijke gezondheids- en fitnessdoelstellingen.Met een toegewijde aanpak en een schat aan expertise, streef ik ernaar om elk individu te begeleiden op hun unieke pad naar welzijn en optimale gezondheid.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Nieuws

Larry Wheels daagt uit met indrukwekkende transformatie

Angelo

Published

on

By

Larry Wheels

Larry Wheels begint er inderdaad steeds ‘klassieker’ uit te zien. Sommigen in de online fitnessgemeenschap hadden misschien hun twijfels, maar Larry is heel serieus over zijn deelname aan de Classic Physique-klasse in 2023.

Dit bewijst hij met een recente update. Op 18 maart 2023 plaatste hij twee onthullende foto’s op Instagram om zijn progressie in bodybuilding te laten zien. In de korte tekst vraagt de atleet zich retorisch af of hij er al ‘klassiek’ uitziet. Dit laat zien hoe ver hij al gekomen is in zijn plannen.

Op de ene foto heeft Larry beide armen uitgestrekt om zijn vleugelwijdte te tonen. Op de andere foto maakt hij een klassieke pose om zijn biceps te tonen. Op beide afbeeldingen is te zien dat Larry een onbekend aantal kilo’s is verloren terwijl hij zijn spieren heeft getraind volgens de kenmerkende stijl van de Classic Physique-klasse.

Uiteindelijk is deze update een verbluffende showcase van een transformatie van een man die meer bekend staat om zijn kracht, macht en prestaties in de sportschool en bij wedstrijden, maar die nu ook serieus wordt genomen in de wereld van bodybuilding.

Continue Reading

Nieuws

Oleksii Novikov gaat door met plannen om sterkste man te worden

Angelo

Published

on

By

Oleksii Novikov

Oleksii Novikov gaat door met zijn plannen om de sterkste man van Europa en wereld te worden, ondanks een kleine blessure. Novikov is een bekende naam in de strongman-wereld en veel mensen hielden hem in de gaten voor het komende seizoen.

Helaas moet de Oekraïense superster nu omgaan met een kleine tegenslag, aangezien hij een kleine scheur in zijn latissimus dorsi-spier heeft opgelopen tijdens een voorbereidende training voor de evenementen van Europe’s Strongest Man en World’s Strongest Man, die gepland staan in respectievelijk april 2023 in Leeds, Engeland en Myrtle Beach, South Carolina.

Hoewel Novikov de exacte ernst van zijn blessure niet heeft onthuld, beschreef hij het als een kleine kwaal die optrad tijdens een training gericht op het tillen van zandzakken. Desondanks zal hij zijn doel om de sterkste man van Europa en de wereld te worden, niet opgeven en blijft hij vastbesloten om zijn ambities te realiseren.

Novikov heeft een indrukwekkend cv in de strongman-sport. Hij heeft het Europees kampioenschap sterkste man in 2022 gewonnen en was ook de winnaar van de World’s Strongest Man in 2020. Ondanks zijn recente blessure, zet hij zich volledig in om zich voor te bereiden op de aanstaande wedstrijden. Door het geplande evenement in Leeds en Myrtle Beach bij te wonen, hoopt Novikov zijn positie als een van de beste strongmen van de wereld te handhaven.

In een recente YouTube video maakte Novikov bekend dat hij nog steeds vastbesloten is om het wereldrecord Hummer tire deadlift van 600 kilogram te verbreken. Hoewel er iets is misgegaan tijdens zijn voorbereiding op de World’s Strongest Man, blijft Novikov vastberaden en streeft hij naar zijn doelen.

Continue Reading

Nieuws

Pavlo Nakonechnyy trekt zich terug uit Europe’s Strongest Man 2023

Angelo

Published

on

By

Pavlo Nakonechnyy

Pavlo Nakonechnyy trekt zich terug uit de wedstrijd Europe’s Strongest Man 2023 om te herstellen van een knieblessure. Nakonechnyy wil namelijk op volle sterkte zijn voor zijn debuut in World’s Strongest Man.

De Oekraïense atleet hoopt te herstellen van zijn blessure voordat de WSM-wedstrijd begint. De WSM-wedstrijd van 2023 vindt plaats van 19 tot 24 april 2023 in Myrtle Beach, South Carolina, terwijl de ESM-wedstrijd enkele weken eerder plaatsvindt op 1 april 2023 in Leeds, Engeland.

Nakonechnyy raakte geblesseerd aan zijn knie tijdens het evenement Deadlift tijdens de Arnold Strongman Strongwoman Classic in 2023, waarin hij samen met tweevoudig WSM-kampioen Tom Stoltman op de zesde plaats eindigde. De jonge ster Mitchell Hooper Shayna Wirihana won de ASC-wedstrijd.

Nu Pavlo Nakonechnyy besloten heeft niet deel te nemen aan het ESM-evenement, zal het deelnemersveld bestaande uit zijn landgenoot en verdedigend kampioen Oleksii Novikov, doorgaan zonder hem.

Continue Reading

Trending