Purity Fit

Een blog over fitness en een gezonde levensstijl

Nieuws

Larry Wheels daagt uit met indrukwekkende transformatie

Larry Wheels begint er inderdaad steeds ‘klassieker’ uit te zien. Sommigen in de online fitnessgemeenschap hadden misschien hun twijfels, maar Larry is heel serieus over zijn deelname aan de Classic Physique-klasse in 2023.

Dit bewijst hij met een recente update. Op 18 maart 2023 plaatste hij twee onthullende foto’s op Instagram om zijn progressie in bodybuilding te laten zien. In de korte tekst vraagt de atleet zich retorisch af of hij er al ‘klassiek’ uitziet. Dit laat zien hoe ver hij al gekomen is in zijn plannen.

Op de ene foto heeft Larry beide armen uitgestrekt om zijn vleugelwijdte te tonen. Op de andere foto maakt hij een klassieke pose om zijn biceps te tonen. Op beide afbeeldingen is te zien dat Larry een onbekend aantal kilo’s is verloren terwijl hij zijn spieren heeft getraind volgens de kenmerkende stijl van de Classic Physique-klasse.

Uiteindelijk is deze update een verbluffende showcase van een transformatie van een man die meer bekend staat om zijn kracht, macht en prestaties in de sportschool en bij wedstrijden, maar die nu ook serieus wordt genomen in de wereld van bodybuilding.

Deel dit artikel!
Angelo

Angelo

Fitness en healthy lifestyle zijn een groot onderdeel van mijn leven. Ik deel daarom ook graag mijn kennis en ervaring met andere mensen om hun te helpen hun doelen te behalen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.