Purity Fit

Een blog over fitness en een gezonde levensstijl

Nieuws

Pavlo Nakonechnyy trekt zich terug uit Europe’s Strongest Man 2023

Pavlo Nakonechnyy trekt zich terug uit de wedstrijd Europe’s Strongest Man 2023 om te herstellen van een knieblessure. Nakonechnyy wil namelijk op volle sterkte zijn voor zijn debuut in World’s Strongest Man.

De Oekraïense atleet hoopt te herstellen van zijn blessure voordat de WSM-wedstrijd begint. De WSM-wedstrijd van 2023 vindt plaats van 19 tot 24 april 2023 in Myrtle Beach, South Carolina, terwijl de ESM-wedstrijd enkele weken eerder plaatsvindt op 1 april 2023 in Leeds, Engeland.

Nakonechnyy raakte geblesseerd aan zijn knie tijdens het evenement Deadlift tijdens de Arnold Strongman Strongwoman Classic in 2023, waarin hij samen met tweevoudig WSM-kampioen Tom Stoltman op de zesde plaats eindigde. De jonge ster Mitchell Hooper Shayna Wirihana won de ASC-wedstrijd.

Nu Pavlo Nakonechnyy besloten heeft niet deel te nemen aan het ESM-evenement, zal het deelnemersveld bestaande uit zijn landgenoot en verdedigend kampioen Oleksii Novikov, doorgaan zonder hem.

Deel dit artikel!
Angelo

Angelo

Fitness en healthy lifestyle zijn een groot onderdeel van mijn leven. Ik deel daarom ook graag mijn kennis en ervaring met andere mensen om hun te helpen hun doelen te behalen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.