Purity Fit

Een blog over fitness en een gezonde levensstijl

Nieuws

Oleksii Novikov gaat door met plannen om sterkste man te worden

Oleksii Novikov gaat door met zijn plannen om de sterkste man van Europa en wereld te worden, ondanks een kleine blessure. Novikov is een bekende naam in de strongman-wereld en veel mensen hielden hem in de gaten voor het komende seizoen.

Helaas moet de Oekraïense superster nu omgaan met een kleine tegenslag, aangezien hij een kleine scheur in zijn latissimus dorsi-spier heeft opgelopen tijdens een voorbereidende training voor de evenementen van Europe’s Strongest Man en World’s Strongest Man, die gepland staan in respectievelijk april 2023 in Leeds, Engeland en Myrtle Beach, South Carolina.

Hoewel Novikov de exacte ernst van zijn blessure niet heeft onthuld, beschreef hij het als een kleine kwaal die optrad tijdens een training gericht op het tillen van zandzakken. Desondanks zal hij zijn doel om de sterkste man van Europa en de wereld te worden, niet opgeven en blijft hij vastbesloten om zijn ambities te realiseren.

Novikov heeft een indrukwekkend cv in de strongman-sport. Hij heeft het Europees kampioenschap sterkste man in 2022 gewonnen en was ook de winnaar van de World’s Strongest Man in 2020. Ondanks zijn recente blessure, zet hij zich volledig in om zich voor te bereiden op de aanstaande wedstrijden. Door het geplande evenement in Leeds en Myrtle Beach bij te wonen, hoopt Novikov zijn positie als een van de beste strongmen van de wereld te handhaven.

In een recente YouTube video maakte Novikov bekend dat hij nog steeds vastbesloten is om het wereldrecord Hummer tire deadlift van 600 kilogram te verbreken. Hoewel er iets is misgegaan tijdens zijn voorbereiding op de World’s Strongest Man, blijft Novikov vastberaden en streeft hij naar zijn doelen.

Deel dit artikel!
Angelo

Angelo

Fitness en healthy lifestyle zijn een groot onderdeel van mijn leven. Ik deel daarom ook graag mijn kennis en ervaring met andere mensen om hun te helpen hun doelen te behalen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.