De EMB bloedtest
Gezondheid

EMB Bloedtest: Wat is het en waarom wordt het gedaan?

Als je op zoek bent naar manieren om je gezondheid te verbeteren, heb je waarschijnlijk gehoord van de EMB bloedtest. Deze test is ontworpen om te bepalen of er sprake is van onbalans in het lichaam die tot gezondheidsproblemen kunnen leiden. In dit artikel bespreken we wat de EMB test is, wat het kost, waarom het wordt gedaan, wat eruit komt en hoe het werkt.

Wat is een EMB bloedtest?

EMB staat voor Electro Meridian Imaging en Bioresonantie. Het is een test die bloedmonsters onderzoekt om de elektrische signalen van het lichaam te meten. De test meet de elektrische activiteit van de meridianen in het lichaam en identificeert onbalans en disfunctie in het lichaam. Het doel is om te identificeren welke systemen in het lichaam verzwakt zijn en welke voedingsstoffen en supplementen nodig zijn om het lichaam weer in balans te brengen.

Wat kost een EMB bloedtest?

De kosten van een EMB test variëren afhankelijk van de aanbieder en het type test dat wordt uitgevoerd. Gemiddeld kost een EMB test tussen de € 150,- en € 250,-. Het is belangrijk om te weten dat de meeste zorgverzekeraars deze test niet vergoeden, dus je moet de kosten zelf betalen.

Waarom een EMB bloedtest doen?

Er zijn veel redenen waarom iemand ervoor zou kiezen om een EMB bloedtest te doen. Sommige mensen willen beter begrijpen waarom ze zich niet goed voelen en welke voedingsstoffen en supplementen ze nodig hebben om zich beter te voelen. Anderen willen de oorzaak van hun klachten beter begrijpen en een oplossing vinden om deze op te lossen. Sommige mensen doen een EMB test als onderdeel van hun algemene gezondheidscontrole of omdat ze zich zorgen maken over een bepaalde aandoening.

Wat komt er uit een EMB bloedtest?

De EMB test meet de elektrische activiteit van de meridianen in het lichaam en kan onbalans en disfunctie in het lichaam identificeren. Het rapport dat uit de test komt, zal laten zien welke systemen in het lichaam verzwakt zijn en welke voedingsstoffen en supplementen nodig zijn om het lichaam weer in balans te brengen.

Hoe werkt de EMB bloedtest?

De EMB test werkt door middel van elektroden die op de huid worden geplaatst om de elektrische signalen van het lichaam te meten. De test meet de elektrische activiteit van de meridianen in het lichaam en identificeert onbalans en disfunctie in het lichaam. Na de test wordt het bloedmonster onderzocht om te bepalen welke voedingsstoffen en supplementen nodig zijn om het lichaam weer in balans te brengen.

Tot slot

De EMB bloedtest is een test die kan helpen om onbalans en disfunctie in het lichaam te identificeren, en kan nuttig zijn voor mensen die op zoek zijn naar manieren om hun gezondheid te verbeteren.

Het is belangrijk om te onthouden dat de EMB test slechts één van de vele tests is die beschikbaar zijn om de gezondheid te evalueren, en het is belangrijk om samen te werken met een gekwalificeerde zorgverlener om de beste zorg te krijgen.

Wat is een EMB test?

De EMB test is een bloedtest die wordt gebruikt om onbalans en disfunctie in het lichaam te identificeren. De test meet verschillende biomarkers in het bloed, waaronder immuunmarkers, hormonen, mineralen, vitamines en sporenelementen.

Wat kost een EMB test?

De kosten van een EMB test variëren afhankelijk van de locatie en de zorgverlener die de test uitvoert. Over het algemeen kunnen de kosten variëren van enkele honderden tot enkele duizenden euro's.

Waarom een EMB bloedtest doen?

Een EMB bloedtest kan nuttig zijn voor mensen die op zoek zijn naar manieren om hun gezondheid te verbeteren. De test kan helpen bij het identificeren van onbalans en disfunctie in het lichaam die mogelijk kunnen worden aangepakt door middel van dieet, levensstijlveranderingen en/of supplementen.

Wat komt er uit een EMB test?

Een EMB test levert een uitgebreid rapport op met de meetresultaten van de verschillende biomarkers in het bloed. Het rapport kan informatie bevatten over mogelijke onbalansen of disfuncties in het lichaam en aanbevelingen voor dieet, levensstijlveranderingen en supplementen.

Hoe werkt de EMB test?

Bij de EMB test wordt een kleine hoeveelheid bloed afgenomen, meestal uit een ader in de arm. Het bloedmonster wordt vervolgens geanalyseerd op verschillende biomarkers. Het rapport met de meetresultaten kan enkele weken na de test beschikbaar zijn.
close

BLIJF OP DE HOOGTE!

WIL JIJ EEN UPDATE ONTVANGEN WANNEER ER EEN NIEUW BLOG TE LEZEN IS? SCHRIJF JE DAN IN!

Jouw e-mail adres wordt alleen gebruikt om je op de hoogte te stellen van nieuwe blogs.

Deel dit artikel!

Fitness en healthy lifestyle zijn een groot onderdeel van mijn leven. Ik deel daarom ook graag mijn kennis en ervaring met andere mensen om hun te helpen hun doelen te behalen.

6 Comments

  • Claire

    Super interessant! Ik heb er weleens eerder over gelezen maar ik wist niet dat het zo waardevol kan zijn. Dankjewel voor het delen!

  • Jessie

    Klinkt interessant! Wel jammer dat het niet vergoed wordt door de zorgverzekering. Dit maakt het minder bereikbaar voor mensen. Het zou zeker wel nuttig kunnen zijn om eens zo’n onderzoek te laten doen.

  • Frederique

    Een informatief artikel, ik ben er zelf niet zo in thuis en zou er niet 1,2,3 aan denken om een bloedtest te doen buiten de huisarts om.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *